happened so many things...

2008.07.19. 11:02

mi is tortent velem az elmult szuk 1 honapban? rengeteg minden. egy reszerol ertesult a nagyvilag, egy reszerol viszont nem, max szuk kor. nagyon szuk kor.

nade csapjunk bele, megprobalok kronologiai sorrendben menni, habar tekintve, hogy karcos 3 es 1/2 orat aludtam, majd nemreg ebresztett Bratyesz... loller. nade errol kesobb, ez egy kovetkezo post lesz.

vegre elvitte a cuccait, igy a garderobe-ban felszabadult 2 teljes polc. uhh, megvan, mehetunk tovabb.

ami tortent velem: hosszadalmas es komplex egeszsegugyi kivizsgalason mentem keresztul, melynek folyomanyakepp 2 kulonbozo antibiotikum-kurat csinalok, mely ugyan most meg csak tuneti kezeles, de ahogy Rapulok megenekeltek: Lesz meg rosszabb :D

csak szepen sorjaban. tortent, hogy sokkal tobb szabadidom lett, amit vegre arra fordithatok, hogy reg nem latott cimborakkal, exkollegakkal talalkozzak. mit ne mondjak, tudom, en hibam is, de cefetul nem szenteltem ezeknek figyelmet meg 2 honappal ezelott. a legjobb erzes az egeszben, hogy van is kikkel talalkoznom, ugyanezek az emberek jelen helyzetben is mellettem allnak, nem csak a szajuk jart, hogy Barat... jut eszembe, szo-barat... nanesze:

 

aranyszemu nem, de igazmondo vagyok...

all SubBass masik szamaban... nagyon jol tudom, hogy negyszemkozt kene errol beszelnem veletek, vezeti fel a 4 utem cimu orokbecsut... hogyan kerul ez ide? dolj hatra nyugodtan, elmagyarazom.

kaptam sok kritikat, volt, amit felvallalt az illeto szemtol-szembe megosztani velem, volt, amit inkabb csak az elektronikus, irott "mediara" bizott... persze, most feni mindenki a kest, hogy comingout lesz... nem, aki tenyleg ismer, tudja, hogy ahhoz ennel tobb kell. mint ahogy azt mar elkezdtem, most be is fejezem:

... az ilyen ugri-bugri majmokra nagy ivben szarok

eros? tulzas? kerem, klasszikust csak es kizarolag szo szerint.

nade haladjunk a beszamoloval, ezt a reszt pedig egy masik post-ban fogom kivesezni.

ott szakadt meg a torteneti fonal, hogy antibiotikum-kura. igen. talaltak szep dolgokat, de nem, sokak banatara megmaradok. evan, ezt kell szeretni. loller

kozben idosebb is lettem, koszonom mindazoknak, akik felkoszontottek, rittyentettunk egy light-os kis hetveget ez alkalombol Bajan. naja, nem volt nehez, JayDee es Matthew were spinnin' the wheels :D

el is erkeztunk e hethez, kozben tortent meg sok minden mas is, errol nehanyan tudnak, the rest? i don't care.

nade tegnap. indult light-os parazslassal, majd morri1 fele vettuk az iranyt, ahol mar megalapoztuk a jo hangulatot jofele furedi malnaval... ezutan atcsusszantunk monte-ba, ahol - ha lehet ezt fokozni - meg jobb hangulat tombolt, hat igen, Schipty (asszem igy irja) es Hori mindig hozzak magukat meg a legjobb formajukat. ket fantasztikus ember, party arcok az utolso vercseppig... sajnos arrol nem tudok nyilatkozni, hogy kulon-kulon joarcok vagy sem, de ha osszeeresztik oket... jujj... juhujj... szoval ott party van, az fix.

legjobb emlekeim szerint annyira mar nem voltunk szomjasak mire odaertunk, azert rendben volt minden. igen, erre mondjak, hogy innentol kezdve volt vastag a buli... Zsolt cimbora kapott egy nagy adag pezsgot, nem, nem a szajaba, hanem all over :D

ezuton szeretnem megkoszonni az estet szuleimnek, pr es marketing manager-emnek, gizikenek, joconak, istennek... kihagytam valakit?

ja, es ofkorz wordpisz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://chillin.blog.hu/api/trackback/id/tr27575474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása