1) Barta Nora, muugro... Pekingi olimpian 12. hely. Szep teljesitmeny, gondolhatnank. Igenam, de porckorongserv miatt mutetre szorul. A korulmenyeket nem taglalom, szamomra most nem ez az erdekes (reszrehajlas vadjat elkerulendo amennyire lehetett, utanaolvastam, utananeztem, mirol is van szo). Azt mindenki tudta, hogy a magyar sport ott tart, ahol. Jomagam is voltam sportolo, versenyszinten, nem egy agyonpenzelt sportagban. A lenyeg, ~3 ev varakozasi ido, szponzorok segitsegevel ez lerovidult. DE. Nem eleg, hogy sikerult osszeszedni a nem keves osszeget a mutetre, maganak a sportolonak meg adoznia is kell ezutan az osszeg utan, majd' a felet.

 

2) ma hallottam rola, hogy van egy vallalkozo, aki kazant telepit panellakasok szamara, igaz, nem keves penzert, erre a szegeny Fotav meg pert fontolgat, mivel elvesztik a "vasarloikat"... namost, nezzuk csak.

ad absurdum, a Fotavnak nincsenek csak kozgazdasagi ertelmu vasarloi, a monopoliumot ne keverjuk a versenypiac fogyasztoival kerem alassan. ad 2, tobb, mint egy eve az Alkotmanybirosag vizsgalja a szegeny Fotav azon jogi lepeset, mely szerint csak az valhat le az o rendszerukrol, aki "kornyezetbarat rendszert" hasznal. amit persze megintcsak valamelyik 4szemu fotavos aktakukac biral el.

Egy picit az uzleti oldalnal maradva. Meg ha hitelbol is fizetik ki a kazanhazat, a torlesztoreszlettel - mindennel egyutt is kevesebbet fizetnek a nepek. Vegre versenypiac van kialakuloban.

Hadd sajnaljalak titeket. Megtortent. Hogy kaparna el magat szikes talajba az ilyen (csak hogy erezzetek a torodest, sziveim)

A bejegyzés trackback címe:

https://chillin.blog.hu/api/trackback/id/tr59954002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása