ha kell apadra utunk...

2008.06.20. 10:35

ha valaki nezte regebben a hcgamer oldalat, ott lathatta ezt a mondatot... de most nem errol az oldalrol fogok irni, hanem a mozilla firefox 3-rol.
hogy is kerul a mosogatorongy a levesbe? nem, nem maszik bele, az mas... nagyon egyszeru a keplet. erdekelt, mit is villantanak a sracok a firefox 3-mal, igy eljatszottam a kovetkezot:
letolt - telepit - megnez
persze elotte valtottam par szot Zone baratommal a topic-ot erintoen, aki sajnos nem nyugtatott meg... mindegy, nekem egyszeru mezei user-kent celnak megfelelo joszag. akkor most par szot magarol az app-rol szinten mezei user szemmel.
csilli-villi let, kb ragyog, mint salamon toke kategoria... habar nekem egy kicsit mar tullihegett, mint ahogy a vindoz is ilyen arnyekolas, olyan simitas meg mittomenmi... teny, hogy kell a parasztvakitas, viszont ami jo az egeszben, hogy kevessel elkattan szazon... (naja, hat nem egy billenos Zil hegymenetben)
atvarialtak egy-ket dolgot, pl konyvjelzo hozzaadas, kezeles... tetszik. komolyabb az egesz outlook, az, hogy a sebessege hogyan valtozott, erre vonatkozolag most nem tudok infoval szolgalni.
egyelore ennyi jutott eszembe, most gyorsba back 2 work

peace

A bejegyzés trackback címe:

https://chillin.blog.hu/api/trackback/id/tr4530353

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: meilleur film 2017 2019.02.04. 17:28:04

Nitroflare premium link generator free - reobrilabspin

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása