naszongya...

2008.06.04. 17:27

eddig csak kapkodosban sikerult irnom, ami inkabb video linkelesben merult ki...
szoval lassuk csak, mi is tortent velem az elmult masfel hetben...
eloszor is vizsga vizsga hatan, szerencsere 1 kivetevel mind megvan. leadtam a szakdolgozati jelentkezesemet is, sikerult konzulensi alairast is szereznem ra. a tema nem mas, mint a nemzetkozi terrorizmus elleni kuzdelem aktualis feladatai. errol a temarol sikerult egy kiadosat tarsalognom egyik long time no see baratommal... alakul ez, mint pupos gyerek a pres alatt, mondhatnank. de errol a temarol egy masik post-ban fogok irni.
vizsgak mellett rengeteg melo, ezen a heten epp zaras van, szoval a felbolydult mehkas hozzank kepest idosek otthona...
viszont a minap akadtam egy erdekes "szemelyiseg-elemzo" tesztre, amely a kavefogyasztasi szokasok alapjan kategorizalja az emberfiat. ime a vegeredmeny:

I am Caffe Latte


I am free spirited. I like to be able to think what I want and say what I want. I am a down to earth kind of person, weighing up the pros and cons before making my own decision. I am also relatively relaxed and cool in what I am doing. Just going with the flow

naszoval valami ilyesmi... de terjunk vissza, mi minden tortent meg velem... sokminden jo, habar a hetvegem az eltervezetthez kepest nem pont a pihenesrol szolt... penteken mar kivoltam, mint a liba, ennek ellenere Parazsbol Morri1ben talaltuk magunkat Zsolt baratommal, ahonnan nagysagrendileg 2 ora tajban vettem a nyulcipot...
masnap aktiv semmitteves doglessel, kajalas, majd hogy kipihenjem a kulinaris elvezetek hajszolasat, megintcsak agyba doltem. igen, sikerult elaludni a filmen, majd Zeno (bocs, ezt nem hagyhattam ki) ebresztett nem sokkal 9 elott, hogy jo lenne egyet bulizni. namondom, odaseneki, cselekedjunk igy... vasarnap az elso metroval sikerult hazaternem, majd delben Apu hivott, aki megjegyezte, hogy egy picit faradt a hangom. mire en csak annyit mondtam, hogy: Csodalkozol? Elmentem lazulni... na innentol fogva nem volt egy mely filozofiai hurokat megpendito tarsalgas, inkabb csak arrol beszlegettunk, ki hogyan erzi magat, meg ilyenek.
szoval a hetvege is eltelt, majd kovetkezett e het, melyen is volt egy erdekes kedd reggelem (igen, abbol is post lesz)

most viszont mennem kell, a fonokom halkan a nevemet suttogta (oroszlan elfutna ijedelmeben)

peace

A bejegyzés trackback címe:

https://chillin.blog.hu/api/trackback/id/tr72503743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása