most akkor hogy is van? a csajok - direkt hasznalom ezt a szot - azt varjak a pasiktol, hogy higgyenek nekik, es komolyan vegyek oket?
wtf? mivan? teljesen meg van hulyulve mindenki, vagy csak en vagyok a helikopter? vagy az en bolygomon mas a klima?
az eltelt bo 1 honapban, a tavalyi evvel ellentetben most eggyel tobb, azaz 3 emberben csalodtam. maximalis respekt nekik... ezt most ironikusan. ennyire atlatszo legyen az, amit mondanak, onamitas es donteskeptelensegtol vezerelve... nane... en rohadtul nem erre fizettem elo, de ezt dobta a gep. szerencsere a husegido hamar lejar, igy ezeknek az embereknek kiosztok egy isten hozott, mento vigyen-t. jahh, meg teptek maguknak egy IJK-t is. viszlat.
megfordult a fejemben, hogy obszcen es tragar, alpari kifejezesekkel ontom mondatokba gondolataim, de elhessegettem magamtol ezt. nem eri meg, sut a nap, gyonyoru ido van, rovidulnek az ejszakak es a szoknyak, melyulnek a dekoltazsok :D
most biztos porog a homokora a feje felett sok embernek. van is miert. akadnak olyanok biztosan, akik nem tudjak eldonteni, hogy ok erintettek-e ebben a temaban. ha mar elgondolkoznak ezen, akkor biztos.
"de sorra veszem oket, hiszen ez a dolgok rendje" all SubBass megfogalmazasaban az aranyigazsag.
szamomra elfogadhatatlan a "nem tudom, mit akarok".. hogy miert? mert igenis el tudom donteni barmirol adott pillanatban, hgoy akarom vagy sem. ennyire egyszeru, nincs pepita.
szamomra elfogadhatatlan a "nem akarok semmi komolyat most" maszlag sem, mert ez a klasszikus iskolapeldaja az egy szoval kiegeszitendo mondatnak. hogy hangzik a behelyettesites utan? igy: "nem akarok semmi komolyat most TOLED"
a mester huzna a borkotenyes szerszamara, ha mar kigondoltam. embriok, ne legyunk mar gyerekek, vallaljuk mar magunkat, a dontesunket, es ne himi-humizzunk.
megy a vetites, hogy mindenki mekkora arc, kozben meg homlokegyenest az ellenkezojet teszik annak, mint amit mondanak. na, az ilyenek mar itt eljatszottak a bizalmamat iranyukban.
meg mielott valaki felreertene, fantasztikus volt az este a sved csajokkal, ahol is megkaptam, hogy Pussy vagyok Nora-tol, merthogy nem iszok sort :D nem volt mar szomjas akkor a lelkem :D koszonom road-olo baratomnak, hogy invitalt erre az estere, alkohol nelkul is k jol ereztuk magunkat. es igen, igy is lehet reggelig bulizni. a buli izeert, hangulataert, es nem azert, hogy a tarsasag elvarasainak megfelelj. ezt nagyon sokan benezik mostanaban, szinte nepbetegseg szintre emelkedett a kulso elvarasoknak valo megfeleles. ebbol a szempontbol is csak gratulalni tudok a mar emlegetett szemelyeknek, talan egyszer felnonek, es megertik, hogy nem az a barat, aki szamon ker barmit is, meg szeretne valtoztatni, hanem egy jot bulizik veled, just for the heck of it. es ne csinaljunk mar pi..at a szankbol, kedves kartarsnok, hogy persze, en komoly embrio vagyok, kozben meg gyerekes dolgokat muvelnek. naszep...
ehh, el is ment most a kedvem, kesobb folytatom, mert most csak anyazas lenne ebbol az egeszbol...

peace

A bejegyzés trackback címe:

https://chillin.blog.hu/api/trackback/id/tr38443898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak egy kommentátor 2008.04.27. 16:29:57

Azt mondtam amit mondott... Mondtam, hogy nem fogok beleszólni... a ti dolgotok... Amúgy meg az első követ az vesse a másikra akinek nincs hibája és bűntelen és még soha nem volt mocsok részeg... (ájszek)....

Kicsi 2008.04.27. 16:34:53

Amúgy meg itt ország világ előtt szeretnék a tegnap estéért elnézést kérni... nem így volt tervezve... sajnálom... kihozta az alkohol az összes olyan problémámat amikkel jelenleg küzdök... sajnálom tényleg... és elnézést kérek...

Kicsi 2008.04.27. 16:40:18

Többek között pedig ország-világ blogolvasók előtt is szeretnék elnézést kérni a tegnap estéért... mocsokmód aljas részeg voltam és ez kihozta azaz felerősítette jelenlegi problémáimat... sajnálom... bocsánatot kérek... és tényleg nem hazudtam neked nincs rá okom... Mégegyszer elnézést kérek!
süti beállítások módosítása