it starts

2008.03.31. 01:00

szoval, lazan atduhajkodott pentek es szombat este utan, ma ugy gondoltam, kialszom magam. ahamm, persze, szuleim maskent gondoltak, mint azt - az elozo posztban szereplo - telefonhivasuk is jelezte. nem ez volt az egyetlen pozitiv tettuk a mai napon:D
de menjunk sorjaban.
az ominozus telefonhivas utan total komasan kineztem az ablakon, es lattam, hogy gyonyoru zold minden. hogy mennyire? csak ennyire:
vagy csak ennyire:
nem sokkal ezutan, kaptam ket hívast is. mindketto hivoval ossze is futottam a nap folyaman, de menjünk sorjaban. eloszor szaffy szolt msn-en, hogy nagyon zsir ido van, van-e kedvem bandazni MAnnaval, vele es Zone-nal a Margitszigeten? hat, csak ennyire volt kedvem:

nyomtunk egy nagy setat a szigeten, oda-vissza, sajnos kozben nekem el kellett indulnom egy fontos talalkozora. edesanyam szinhazban volt, szerencsere a Vigszinhazban, szoval nem kellett vegigmasznom a varoson :D
igy a szerajnal elvaltak utjaink, es a tobbiek elindultak valamerre, majd telefon. okay, mondom zsir. let's go.
sajnos a talalkozo eleg rovidre sikeredett, mivel Anyut kocsival hoztak, es az ismerosei indultak vissza vele.
gyorsan felcsorogtem Zone-t, hogy merre mivan. mondtak epp a Nyugati teren bandaznak. okay, szuper 2 perc ott vagyok. amikor odaertem, felmerult a kerdes. merre tovabb? bedobtam, hogy mi lenne, ha felosonnank Westend tetokertbe? MAnna rogton helyeselt, mert igy tudott borondot nezni maganak. amibol vegulis ugyan semmi nem lett, helyette kitargyaltuk, melyik pasinak milyen nyari cipo allna jol. nosza, fent teremtunk a tetokertben, ahol is:

utana Zone hazanyargalt, melora hivatkozva. mi 3asban Szaffy fele vettuk az iranyt, ahol is ufo-t lattunk. komolyan. ime:

takaritottam is, igen en... de ez tul kompromittalo lenne :D majd maskor...

szal igen mozgalmas napom volt, de nagyon elveztem, foleg a villamosozast MAnna-val :D

A bejegyzés trackback címe:

https://chillin.blog.hu/api/trackback/id/tr28403992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaffy, a boldog nyúl :) · http://vedofelszerelesek.hu/ 2008.03.31. 07:39:51

kihagytad a hurkamat. meg vagyok sertodve;)
es naaaaaaaaa rakd ki a takartitos kepet is. az az igazi:D:D:D
süti beállítások módosítása