..: twenty-six :..

2008.03.16. 11:43

nincs kedvem semmihez, igy a melo estere marad, legalabb jobban fog akkor az agyam...

viszont nem tudok elmenni szo nelkul valami mellett:

Csokoltatom a krokodilommal azokat a dilettans, begozolt feju, demagog, verben forgo szemu, habzo szaju frocsogoket, akik megmutattak, hogyan is kell megunnepelni nemzeti unnepunket. yes. igazatok van, pupakok, menjunk ki tojast dobalni - nincs eleg szemet budapest utcain -, futyuljuk ki embertarsunkat, szidjuk az anyjat, torjunk, zuzzunk. ezaz. eddig nem tudtam, miert nem elek teljes eletet. mert ezek kimaradtak. DE... eddig is elvoltam nelkule, most sem fog a foldhoz b.szni, ha nem megyek torni-zuzni. en mar csak ilyen hulyen osszerakott ember vagyok.

es igy vegszonak:

pubi, hogy apad nem vert agyon, szerinted mibol fogjak a rongalast helyrehozni? na? az adofizetok penzebol, nem a sajatjukbol. es akkor te meg hoborogsz a kizsakmanyolas, meg a lopas ellen? kapj mar eszhez vaazzz.... azt, amit te, meg a magadfajta tonkretesz, azt ugyanugy toled, tole es tolem is levonjak. huzzon minden ilyen a bubanatos eghajlatba.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillin.blog.hu/api/trackback/id/tr58383006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása