..: twenty-five :..

2008.03.16. 11:11

vasarnap van, a fejemben duborog az egyik kedvenc szamombol egy mondat : "...half past three in the morning..." (faithless - insomnia)  kb ekkor vettem ra magam, hogy probaljak meg elaludni.
elottem van egy nagy lelegzetvetelu melo, amit holnap reggel 9kor report-olnom kell. anglianak. csak tudnam, hogy mit csinalnak ott egyes embriok, hogy a sajat teruletukkel ennyire nincsenek kepben... welcome to a multi... jahh, isten hozott, mento vigyen...

mozgolodik bennem egy nagyobb lelegzetvetelu poszt... delutan kv-zas, so szerintem ebbol max holnap este lesz valami. erdekes dolog, egyik pszichomokus ismerosom mondta, hogy segit, ha kiirom magambol, ami eppen bennem van. igaza van, mukodik is (tobbek kozott ez mukodteti ezt a blogot is). de vannak olyan dolgok, amiket meg ide sem vagyok hajlando leirni. ezek egy fuzetbe irodnak... nem, nem Kedves naplom. egyszeru papirlapok, egyfajta jegyzetek, eletem kiragadott pillanatai, melyeket megorzok magamnak. neha jo "visszamenni az idoben", es elolvasni ezeket...

Anyum meg nem jelentkezett, hogy kiertek-e epsegben a Rivierara. remelem minden okay, es csinal sok-sok fenykepet :D  de a legfontosabb, hogy epsegben hazaerjen.

A bejegyzés trackback címe:

https://chillin.blog.hu/api/trackback/id/tr48382965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása